Today.ua

Таїсія Повалій заспівала “Катюшу“ з китайською співачкою, яка виступала у Маріуполі: відео

Зрадниця України Таїсія Повалій знову привернула увагу своєю цинічністю. Мало того, що вона продовжує виконувати пісні українською мовою, а зараз записала трек разом із китайською колегою, яка свого часу заспівала "Катюшу" в Маріуполі.

У вересні 2023 року до зруйнованого російськими військами Маріуполя приїхала оперна співачка з Китаю, яка виступає під псевдонімом Ван-Фан. Тоді китайська артистка викликала обурення українців, оскільки з'явилася на руїнах Драмтеатру, де після чергового удару РФ по місту було вбито десятки людей, і заспівала пісню "Катюша" російською мовою.

А зараз китаянка приїхала до РФ, щоб взяти участь у Всесвітньому фестивалі молоді, який, за словами російських пропагандистів, відвідали учасники зі 188 країн світу. Для цього заходу Ван-Фан знову виконала "Катюшу" російською та китайською мовами. І компанію їй склала співачка Таїсія Повалій, яка підтримує російського диктатора та агресію Кремля.

"Істинним гімном Всесвітнього фестивалю молоді стала російська пісня «Катюша». Китайська оперна співачка Ван Фан та російська виконавиця, народна артистка України Таїсія Повалій вітають усіх учасників фестивалю", - саме так піднесли виступ двох артисток у Росії.

Нагадаємо, раніше СБУ повідомила про підозру Таїсії Повалій, яку звинувачують у закликах окупувати всю територію України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ