Today.ua

Антитренди весни 2024: які сукні не варто носити модницям

З моди вийшли кілька фасонів суконь, тому кожній жінці варто переглянути свій гардероб, щоб залишатися у тренді. Яких моделей стилісти радять позбутися?

Мереживні

Мереживні сукні у свій час були неймовірно модними. Але в такому вбранні жінки виглядають доволі вульгарно та не завжди доречно. Мереживо краще підходять для виготовлення спідньої білизни, а не суконь. Тому від такого фасону у 2024 році варто відмовитись.

Сукні-mullet

Це фасон, у якому довжина сукні спереду значно коротша, ніж ззаду. Такі повітряні та легкі вбрання користувалися величезною популярністю у модниць різного віку. Але зараз такі моделі будуть виглядати застарілими та абсолютно немодними. Краще вибрати сукню актуальнішого фасону.

Приталені

Багато жінок і дівчат впевнені, що чим більше плаття облягає їхнє тіло, тим простіше підкреслити свої форми. Весною 2024 року варто забути про такий стереотип. Навіть у більш об'ємних сукнях можна виглядати неймовірно жіночно. Тому краще вибирати сукні прямого крою завдовжки міді.

В'язані

В'язані сукні стали антитрендом 2024 року, хоча зовсім недавно вони були модними. Вся справа в тому, що вони виглядають несучасно і візуально збільшують фігуру. До того ж у них досить спекотно у теплі весняні дні. Тому зараз варто відкласти такі моделі в глиб шафи і не згадувати про них. Може, колись вони повернуться до моди.

Вельветові

Сукні з вельвету також були модними протягом кількох сезонів. Але навесні 2024 року вони потрапили до списку антитрендів. Вбрання з цього теплого матеріалу виглядатимуть застарілими, незалежно від фасону. Краще зробити ставку на інші тканини: шовк, сатин, льон чи штапель.

Пропонуємо також дізнатися про те, яке взуття стало антитрендовим цієї весни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ