Today.ua

Домашня ковбаса у духовці: секретний інгредієнт зробить страву соковитішою та смачнішою

Багато господинь люблять балувати свою сім'ю смачними та приготованими власними руками стравами. І навіть ковбасу вони готують самі, а не купують у магазині. Пропонуємо наслідувати їх приклад і приготувати апетитну ковбасу в духовці.

Всього один інгредієнт зробить домашню ковбасу соковитішою і смачнішою. Ми розповімо про що йдеться і поділимося простим рецептом цієї чудової страви.

Рецепт домашньої ковбаси у духовці

Інгредієнти:

Приготування:

  1. Почати готування домашньої ковбаси потрібно з обробки м'яса та сала – їх потрібно порізати дрібними шматочками.
  2. Скласти їх у велику миску, додати сіль, подрібнений часник та перець.
  3. Щоб ковбаса вийшла ще соковитішою, то потрібно додати до фаршу трохи холодної води.
  4. Перемішайте руками фарш.
  5. Натуральну оболонку ретельно промийте у проточній воді та замочіть у теплій воді на пів години.
  6. Після цього потрібно наповнити кишку підготовленим фаршем і зав'язати вузлики на краях.
  7. Перекладіть ковбасу у форму для випічки і проколіть голкою або зубочисткою в кількох місцях.
  8. Поставте у нагріту до 180 градусів духовку та запікайте 30 хвилин.
  9. Апетитна домашня ковбаса готова.

Смачного!

А раніше ми писали про секретний інгредієнт, який зробить "Олів'є" більш вишуканим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ