Багато господинь люблять балувати свою сім'ю смачними та приготованими власними руками стравами. І навіть ковбасу вони готують самі, а не купують у магазині. Пропонуємо наслідувати їх приклад і приготувати апетитну ковбасу в духовці.
Всього один інгредієнт зробить домашню ковбасу соковитішою і смачнішою. Ми розповімо про що йдеться і поділимося простим рецептом цієї чудової страви.
Рецепт домашньої ковбаси у духовці
Інгредієнти:
- Свинина - 1 кілограм
- Сало - 500 грамів
- Сіль – 4 чайні ложки
- Перець чорний мелений – 2 чайні ложки
- Часник – 5 зубчиків
- Натуральна оболонка – 200 грамів
- Секретний інгредієнт – вода
Приготування:
- Почати готування домашньої ковбаси потрібно з обробки м'яса та сала – їх потрібно порізати дрібними шматочками.
- Скласти їх у велику миску, додати сіль, подрібнений часник та перець.
- Щоб ковбаса вийшла ще соковитішою, то потрібно додати до фаршу трохи холодної води.
- Перемішайте руками фарш.
- Натуральну оболонку ретельно промийте у проточній воді та замочіть у теплій воді на пів години.
- Після цього потрібно наповнити кишку підготовленим фаршем і зав'язати вузлики на краях.
- Перекладіть ковбасу у форму для випічки і проколіть голкою або зубочисткою в кількох місцях.
- Поставте у нагріту до 180 градусів духовку та запікайте 30 хвилин.
- Апетитна домашня ковбаса готова.
Смачного!
А раніше ми писали про секретний інгредієнт, який зробить "Олів'є" більш вишуканим.