Котлети по-китайськи: рецепт соковитої страви “дві в одній“

Автор: Леся Ловіцька

Котлети можна приготувати у різний спосіб, експериментуючи з кількістю інгредієнтів. Зазвичай до них подають гарнір - а у рецепті китайських кухарів страва виходить "два в одному".

Котлети по-китайськи: рецепт соковитої страви “дві в одній“ - today.ua

Котлети по-китайськи готуються із фаршу, смажаться, а потім тушкують разом з картоплею. Щоб приготувати соковиту м'ясну страву, вам знадобляться:

  • 1 кг свинячого або свинячо-яловичого фаршу;
  • 6 ст. л. манки;
  • 2 великі цибулини;
  • 2 яйця;
  • 0,5 ч. л. паприки;
  • 0,5 ч. л. меленого коріандру;
  • сіль та перець за смаком;
  • 4 картоплини;
  • олія для смаження.

Приготування

Спочатку потрібно змішати фарш із манкою та залишити на десять хвилин. Наріжте цибулю крупно і подрібніть блендером, додайте яйця, сіль та спеції. Потім потрібно з'єднати фарш із цибульною сумішшю і добре вимішати.

Формувати котлети краще мокрими руками. Розігрійте олію в сковороді - краще вибирати з антипригарним покриттям. Олії повинно бути достатньо, щоб котлети були соковитими, а не сухими.

Популярні зараз

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

Викладайте вироби на відстані один від одного та обсмажуйте на середньому вогні. На сильному вони почнуть підгоряти, а на повільному – варитися, і про рум'яну скоринку можна буде забути.

Картоплю потрібно почистити, помити та нарізати на тонкі скибочки. Візьміть глибокий сотейник, влийте трохи олії, викладайте картоплю, а зверху – котлети. Залийте всі 100-150 мл гарячої води та накрийте кришкою. Протушкуйте страву протягом 15 хвилин.

Котлети по-китайськи: рецепт соковитої страви “дві в одній“

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

При подачі можна посипати котлети по-китайськи дрібно рубаною зеленню. Смачного!

Нагадаємо, які два інгредієнти краще не додавати у фарш для котлет.

Головне