Today.ua

Фарширований перець без рису та засмажки: рецепт соковитої страви від Євгена Клопотенка

Фарширований перець у традиційному варіанті готується з рисом, засмажкою та сметаною. Відомий кулінар Євген Клопотенко запропонував новий рецепт, який змінить звичну страву та подарує їй абсолютно новий смак.

Переможець шоу "МастерШеф" поділився оригінальним варіантом приготування фаршованих перців. Він не став замінювати рис іншою крупою, як це часто пропонують його колеги. Євген Клопотенко використав молочний продукт – сир.

Інгредієнти та приготування

З'єднайте продукти в однорідну масу. Промийте перці і виріжте серединку. Начинку потрібно помістити у кожний перчик, після чого залити фаршировані овочі соусом. Він готується із:

Перець повинен тушкуватись у ємності під кришкою протягом 45 хвилин. Готова страва відмінно поєднується з салатами та гарніром – вийде збалансована тарілка.

"Я знаю, ви любите готувати, але не любите готувати. Ну це коли хочеться чогось домашнього та смачного, але щодня це робити лінь. Тому я даю вам два рішення", - поіронізував Клопотенко.

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от Ievgen Klopotenko (@klopotenko)

Ресторатор рекомендував зробити відразу багато перців, для чого потрібно подвоїти чи потроїти кількість інгредієнтів. А потім протягом двох днів можна насолоджуватися корисною та смачною стравою, просто розігріваючи її в мікрохвильовій печі. 

Раніше було названо дві кулінарні хитрощі, які допоможуть зробити фарширований перець таким же смачним, як у ресторані.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ