Фарширований перець як у ресторані: смак страви покращать дві кулінарні хитрощі

Автор: Леся Ловіцька

Зараз сезон болгарського перцю – якраз можна приготувати безліч страв із цього овочу. Є дві кулінарні хитрощі, які допоможуть зробити фарширований перець ще смачнішим.

Фарширований перець як у ресторані: смак страви покращать дві кулінарні хитрощі - today.ua

Звичайно, фарширований перець буде більш вдалим, якщо обрати солодкі сорти – помаранчевий та червоний. Важливо також віддавати перевагу товстостінним плодам, вони набагато соковитіші. Кухарі порадили перед готуванням промити овочі, а потім обдати їх окропом.

Ошпарювання перців допоможе прибрати з них характерну гіркуватість. Це також допоможе зробити овочі ніжнішими на смак.

Слід підігріти воду в каструлю, довести до кипіння і додати трохи солі. Потім зануріть перці в окріп на кілька хвилин. Якщо ви не любите перці зі шкіркою, після процедури можна буде легко її зняти, а потім нафарширувати. Такі перці вийдуть ніжнішими на смак.

Популярні зараз

Багатьом українцям не зарахують до страхового стажу період роботи за останні 10 років

З'явився текст мирної угоди, яку Україна відмовилася підписувати навесні 2022 року

У Мережі з'явилась інформація про евакуацію влади з Харкова: коментар ОВА

Українські військові терміново забирають із передової усі танки Abrams: стала відома причина

Фарширований перець буде цікавішим, якщо правильно приготувати начинку. До рису зазвичай додають м'ясо, пропущене через м'ясорубку. З фаршем ідеально поєднується засмажка із цибулі та моркви. Але для більшої соковитості можна додати секретний інгредієнт – помідори. Чим стиглішими вони будуть, тим краще.

Фарширований перець як у ресторані: смак страви покращать дві кулінарні хитрощі

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Не варто вводити начинку для перців нарізані томати зі шкіркою. Краще ошпарити їх, почистити та пропустити через м'ясорубку чи блендер. Усього 1-2 овочі, залежно від кількості інших інгредієнтів, здатні зробити справжню магію. Начинка вийде набагато соковитішою, а готова страва – справжнім кулінарним шедевром, як у ресторані. 

Нагадаємо про ефективне добриво для болгарського перцю, яке допоможе зібрати багатий урожай.