Холодець беруться готувати не всі, а все через те, що потрібно годинами виварювати м'ясо, щоб бульйон став жирним і застиг. Однак це робити необов'язково. Пропонуємо спробувати приготувати улюблену страву лише за годину.
Цю страву можна назвати дієтичною, тому що в ній немає надлишку жиру.
Холодець - рецепт
Інгредієнти:
- 5 курячих гомілок
- морква
- 25 г желатину
- 8 зубчиків часнику
- лавровий лист
- сіль
- перець горошком
- яйця
- свіжа зелень
Спосіб приготування:
- Відварити м'ясо з морквою, сіллю, перцем та лаврушкою.
- Процідити бульйон.
- М'ясо відокремити від кісток.
- Додати половину часнику до м'яса, а половину в бульйон.
- Желатин розвести згідно інструкції та додати до бульйону.
- М'ясо, моркву та варені яйця розкласти по мисочках і залити бульйоном.
- Чекати поки охолоне і відправити в холодильник на пару годин.
Посмотреть эту публикацию в Instagram
Готово.
Нагадаємо, дієтологи розповіли, які частини курки найшкідливіші – їх треба виключити з раціону харчування.