Today.ua

Холодець без довгого варіння: найпростіший рецепт за годину

Холодець беруться готувати не всі, а все через те, що потрібно годинами виварювати м'ясо, щоб бульйон став жирним і застиг. Однак це робити необов'язково. Пропонуємо спробувати приготувати улюблену страву лише за годину.

Цю страву можна назвати дієтичною, тому що в ній немає надлишку жиру.

Холодець - рецепт

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

  1. Відварити м'ясо з морквою, сіллю, перцем та лаврушкою.
  2. Процідити бульйон.
  3. М'ясо відокремити від кісток.
  4. Додати половину часнику до м'яса, а половину в бульйон.
  5. Желатин розвести згідно інструкції та додати до бульйону.
  6. М'ясо, моркву та варені яйця розкласти по мисочках і залити бульйоном.
  7. Чекати поки охолоне і відправити в холодильник на пару годин.
 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от RUSLANA (@ruslanagurtovaya)

Готово.

Нагадаємо, дієтологи розповіли, які частини курки найшкідливіші – їх треба виключити з раціону харчування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ