Хрумка зовні, м'яка всередині: ідеальний рецепт картоплі по-селянськи з пряними травами

Автор: Анастасия Березовская

Картоплю ми, українці, любимо. І не дарма. Якщо її правильно приготувати, то користі буде багато. Запікання – найкращий спосіб. Картопля залишається м'якою всередині, але з апетитною хрусткою скоринкою зовні.

Хрумка зовні, м'яка всередині: ідеальний рецепт картоплі по-селянськи з пряними травами - today.ua

Картопля по-селянськи - рецепт

Інгредієнти:

  • 3 великі картоплини
  • 5 ст. л. рослинного масла
  • 1 ст. л. ароматних трав
  • 1 ч. л. гранульованого часнику
  • 50 г твердого сиру
  • сіль за смаком
  • перець за смаком

Хрумка зовні, м'яка всередині: ідеальний рецепт картоплі по-селянськи з пряними травами

Спосіб приготування:

Популярні зараз

В Україні критично низький рівень народжуваності, - Жолнович

У Мережі показали інтер'єр концепту позашляховика Kraz Chumak

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:
  1. Картоплю добре вимити, можна скористатися щіточкою - шкірку потрібно очистити повністю, адже ми її не видалятимемо.
  2. Нарізати картоплю часточками.
  3. У мисці змішуємо олію та приправи і заливаємо картоплю - добре перемішати.
  4. Деко застилаємо пергаментним папером, висипаємо картоплю і розрівнюємо в один шар.Хрумка зовні, м'яка всередині: ідеальний рецепт картоплі по-селянськи з пряними травами
  5. Запікаємо в розігрітій до 200 градусів духовці протягом 15 хвилин.
  6. Через деякий час відкриваємо духовку, посипаємо картоплю сиром, і готуємо ще 10 хвилин.
  7. Подати картоплю можна зі сметаною з часником, присипавши свіжою зеленню.

Готово.

Пропонуємо спробувати приготувати пиріг з черешнею нашвидкуруч. Він вийде м'яким, розсипчастим із соковитими ягодами всередині.

Головне