Картоплю ми, українці, любимо. І не дарма. Якщо її правильно приготувати, то користі буде багато. Запікання – найкращий спосіб. Картопля залишається м'якою всередині, але з апетитною хрусткою скоринкою зовні.
Картопля по-селянськи - рецепт
Інгредієнти:
- 3 великі картоплини
- 5 ст. л. рослинного масла
- 1 ст. л. ароматних трав
- 1 ч. л. гранульованого часнику
- 50 г твердого сиру
- сіль за смаком
- перець за смаком
Спосіб приготування:
Популярні зараз
В Україні критично низький рівень народжуваності, - Жолнович
У Мережі показали інтер'єр концепту позашляховика Kraz Chumak
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:
- Картоплю добре вимити, можна скористатися щіточкою - шкірку потрібно очистити повністю, адже ми її не видалятимемо.
- Нарізати картоплю часточками.
- У мисці змішуємо олію та приправи і заливаємо картоплю - добре перемішати.
- Деко застилаємо пергаментним папером, висипаємо картоплю і розрівнюємо в один шар.
- Запікаємо в розігрітій до 200 градусів духовці протягом 15 хвилин.
- Через деякий час відкриваємо духовку, посипаємо картоплю сиром, і готуємо ще 10 хвилин.
- Подати картоплю можна зі сметаною з часником, присипавши свіжою зеленню.
Готово.
Пропонуємо спробувати приготувати пиріг з черешнею нашвидкуруч. Він вийде м'яким, розсипчастим із соковитими ягодами всередині.