Today.ua

Хрумка зовні, м'яка всередині: ідеальний рецепт картоплі по-селянськи з пряними травами

Картоплю ми, українці, любимо. І не дарма. Якщо її правильно приготувати, то користі буде багато. Запікання – найкращий спосіб. Картопля залишається м'якою всередині, але з апетитною хрусткою скоринкою зовні.

Картопля по-селянськи - рецепт

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

  1. Картоплю добре вимити, можна скористатися щіточкою - шкірку потрібно очистити повністю, адже ми її не видалятимемо.
  2. Нарізати картоплю часточками.
  3. У мисці змішуємо олію та приправи і заливаємо картоплю - добре перемішати.
  4. Деко застилаємо пергаментним папером, висипаємо картоплю і розрівнюємо в один шар.
  5. Запікаємо в розігрітій до 200 градусів духовці протягом 15 хвилин.
  6. Через деякий час відкриваємо духовку, посипаємо картоплю сиром, і готуємо ще 10 хвилин.
  7. Подати картоплю можна зі сметаною з часником, присипавши свіжою зеленню.

Готово.

Пропонуємо спробувати приготувати пиріг з черешнею нашвидкуруч. Він вийде м'яким, розсипчастим із соковитими ягодами всередині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ