Для приготування ідеального пишного омлету не потрібно ні борошна, ні молока. Знадобляться лише три інгредієнти, а секрет полягає у процесі приготування.
Досвідчені господині поділилися рецептом пишного омлету по-французьки, завдяки якому вийде приголомшливий сніданок з яєць. Секрет у тому, що жовтки збиваються окремо, а білки окремо.
Дуже важливо використовувати чистий та сухий посуд, а яйця мають бути холодними, тому з холодильника їх потрібно дістати безпосередньо перед приготуванням.
Пишний омлет без борошна та молока - рецепт
Інгредієнти:
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
- 4 яйця
- 5 г вершкового масла
- сіль за смаком
Спосіб приготування:
- Обережно відокремлюємо білки від жовтків.
- У жовтки додаємо трохи солі і збиваємо вилкою або віночком.
- Білки потрібно збити міксером до утворення стійких піків - маса повинна вийти білою та повітряною.
- На сковороді розігріваємо шматочок вершкового масла, вливаємо жовтки.
- Після того, як вони схопилися, додаємо білки. Потрібно бути максимально обережними, розподіляючи масу білка поверху жовтків.
- Готуємо під кришкою на слабкому вогні до утворення апетитної золотистої скоринки.
- Як тільки білки будуть готові, вимикаємо вогонь.
- Їсти краще омлет теплим у парі зі свіжими овочами.
Пропонуємо також спробувати приготувати штрудель з вишнею із листкового тіста – це спрощений рецепт, з яким впораються навіть недосвідчені господині.