Today.ua

Кабачкова ікра з баклажаном та морквою всього за годину – простий рецепт пікантної сезонної закуски

Кабачкову ікру можна готувати на зиму, роблячи консервацію, а можна готувати закуску, яку їсти відразу, зберігаючи ікру в холодильнику. Чим більше овочів додається до кабачка, тим смачніше виходить ікра. Ідеальне поєднання - кабачок, баклажан, часник та морква.

Ділимося з вами простим рецептом приготування кабачкової ікри без стерилізації. Усі овочі попередньо запікаються, а потім збиваються на блендері.

Кабачкова ікра з баклажаном

Інгредієнти:

Всі овочі помийте, наріжте на шматочки і складіть у рукав для запікання.

Додайте олію, цукор, перець і сіль прямо до овочів, перемішайте руками і закрийте рукав.

Зробіть у пакеті кілька проколів зубочисткою та помістіть рукав у розігріту духовку на 1 годину. Випікайте інгредієнти для кабачкової ікри при температурі 180 С.

Готові овочі викладіть у блендер, збийте все до однорідної маси, і страва готова.

Зберігайте ікру у банку в холодильнику. Подавати таку ікру можна як закуску з ароматним свіжим хлібом або з грінками. Також така ікра відмінно зайде у прикуску із запеченою картоплею.

Раніше повідомлялося, як приготувати кабачкове варення з лимоном без стерилізації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ