Today.ua

Коли закінчиться війна в Україні: прогноз російського математика

Питання завершення війни в Україні стоїть найбільш гостро. Багато хто цікавиться думками військових експертів, є й ті, хто більше вірить езотерикам. З'явилися прогнози про закінчення бойових дій від російського математика та українських екстрасенсів.

Прогноз математика

Циклічність історичних подій давно відома. Російський математик-історик Григорій Кваша обчислив дату завершення війни за цифрами, роками та різними подіями. Його здивувало, що ніхто цього не розрахував раніше.

"Імперський цикл, в якому знаходиться Росія з 1881 року, ідеологічні періоди, або, як ми говоримо, "час воювати", настає у кожному 36-річчі на 12 років. Вперше воно настало з 1905 по 1917 рік. Це російсько-японська війна та Перша світова. Дуже важливий момент — наша участь у цій війні закінчилася у 1917 році з не дуже зрозумілої причини. Просто Росія у 1917 році взяла та пішла".

За словами Кваші, якщо додати 24 до 1917 року, виходить 1941 рік. Це рік початку Великої Вітчизняної війни. Потім була війна у Кореї, яка тривала до 1953 року. До цієї цифри слід додати ще 24 і виходить 1977 - тоді й почалася війна РФ в Афганістані, до 1989 року. Після цього участь завершується без причин.

Якщо додати ще 24 роки до 1989-го – це 2013-й (рік Майдану). І якщо додати 12 років, виходить рівно по 2025 рік.

"Тобто залишилося всього нічого", - цитує аналітика ТСН.

Прогнози езотериків

Відьма-таролог Марія Тиха заявила, що "заморозки", якою багато хто побоюється, не буде. Росія не лише програє війну, а й може втратити деякі свої території.

Карпатська мольфарка Марія Цвілинів запевнила, що перемогу здобуде Україна. Тимчасово окуповані території дасться відвоювати.

Переможниця "Битви екстрасенсів" Яна Пасинкова вважає, що Україну можуть атакувати білоруси.

Раніше з'явився астрологічний прогноз завершення війни в Україні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ