Котлети можна готувати не лише з м'яса, а й з овочів, круп, риби і навіть крабових паличок. Так, цей продукт ідеально підходить не лише для закусок та салатів, а й котлет. Рецепт, який ми вам запропонуємо, легкий у приготуванні та потребує мінімум часу.
Котлети з крабових паличок
Інгредієнти:
- крабові палички – 400 г
- твердий сир – 200 г
- яйця – 2 штуки
- сметана – 100 г
- борошно - 4-5 ст. л.
- зелень
- сіль, перець - за смаком
Натріть крабові палички на великій тертці.
Популярні зараз
Після війни українці не зможуть виходити на пенсію в 60, - Жолнович
В Україні починається масовий перерахунок субсидій: що зміниться
У ПЦУ розставили крапки над “і“ у питаннях жіночого дрес-коду для відвідин церкви
Стали відомі надбавки до пенсії, які виплачуватимуть українцям з 1 травня
Додайте до них тертий твердий сир, яйця, борошно, сметану та дрібно нарізану зелень. Замість борошна деякі господині додають у фарш манку.
Ретельно перемішайте ложкою отриманий фарш. Сформуйте руками котлети, обваляйте їх у борошні, потім у панірувальних сухарях.
Обсмажуйте котлети з крабових паличок до готовності на рослинній олії. Подавайте до столу з будь-яким гарніром.
Такі котлетки смачні як у гарячому, так і холодному вигляді. Можна додатково приготувати соус на майонезній основі. Наприклад, викладіть у невелику тарілку майонез, додайте трохи солі, цукру, дрібно наріжте мариновані огірочки, подрібнений кріп і добре перемішайте. Такий соус також ідеально поєднується із рибними котлетами. Майонез краще попередньо приготувати самостійно, ніж купувати магазинний.
Смачного!
Раніше повідомлялося, що не потрібно додавати до котлет, щоб вони не вийшли сухими.