Today.ua

Легка та смачна вечеря з 5 інгредієнтів: рецепт апетитної курки у часниковій паніровці

Якщо перед вами постало питання "що приготувати на вечерю", пропонуємо цікавий і простий варіант страви з курки. Рецептом апетитних відбивних із курячого м'яса у часниковому паніруванні поділився відомий англійський кухар Джеймі Олівер.

Популярний шеф випустив цілу книгу, в якій опубліковано рецепти страв із 5 інгредієнтів. І серед них можна знайти опис приготування смачної курки в часниковій паніровці. Як її приготувати?

Рецепт курки в паніровці

Інгредієнти:

Приготування:

  1. Курку слід нарізати невеликими шматочками завтовшки близько 2 сантиметрів.
  2. Покладіть їх на лист пергаменту і накрийте другим.
  3. Кухонним молотком трохи відбийте м'ясо.
  4. Тепер можна приступати до підготовки паніровки.
  5. Для цього потрібно зняти скоринку зі шматочків свіжого білого хліба та подрібнити м'якуш блендером.
  6. Часник слід очистити, додати до хліба та ще раз перебити блендером.
  7. Кожен шматочок курки треба посолити та викласти на нього трохи паніровки.
  8. Накрийте пергаментом м'ясо і знову відбийте курку молотком, вдавлюючи в неї хлібну паніровку.
  9. Потім потрібно перевернути м'ясо та повторити процедуру з іншого боку курки.
  10. Розігрійте на сковороді олію і обсмажте на ній курку в паніровці з двох сторін по 4-5 хвилин на середньому вогні.
  11. Готову курку можна подавати до столу з будь-яким гарніром.

Смачного!

Пропонуємо також рецепт апетитної смаженої картоплі, яка ідеально підійде до курки в часниковій паніровці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ