Якщо перед вами постало питання "що приготувати на вечерю", пропонуємо цікавий і простий варіант страви з курки. Рецептом апетитних відбивних із курячого м'яса у часниковому паніруванні поділився відомий англійський кухар Джеймі Олівер.
Популярний шеф випустив цілу книгу, в якій опубліковано рецепти страв із 5 інгредієнтів. І серед них можна знайти опис приготування смачної курки в часниковій паніровці. Як її приготувати?
Рецепт курки в паніровці
Інгредієнти:
- Куряче філе – 600 грамів
- Хліб – 3 скибочки
- Часник – 3 зубчики
- Рослинна олія – 4 столові ложки
- Сіль - на смак
Приготування:
- Курку слід нарізати невеликими шматочками завтовшки близько 2 сантиметрів.
- Покладіть їх на лист пергаменту і накрийте другим.
- Кухонним молотком трохи відбийте м'ясо.
- Тепер можна приступати до підготовки паніровки.
- Для цього потрібно зняти скоринку зі шматочків свіжого білого хліба та подрібнити м'якуш блендером.
- Часник слід очистити, додати до хліба та ще раз перебити блендером.
- Кожен шматочок курки треба посолити та викласти на нього трохи паніровки.
- Накрийте пергаментом м'ясо і знову відбийте курку молотком, вдавлюючи в неї хлібну паніровку.
- Потім потрібно перевернути м'ясо та повторити процедуру з іншого боку курки.
- Розігрійте на сковороді олію і обсмажте на ній курку в паніровці з двох сторін по 4-5 хвилин на середньому вогні.
- Готову курку можна подавати до столу з будь-яким гарніром.
Смачного!
Пропонуємо також рецепт апетитної смаженої картоплі, яка ідеально підійде до курки в часниковій паніровці.