Today.ua

Ліниві котлети: рецепт соковитого м'яса з секретним інгредієнтом

Ліниві котлети - ідеальне рішення для господарок, яким ніколи готувати. Спробуйте використати рецепт, який потребує мінімальних зусиль і зовсім небагато часу.

Апетитна та ситна м'ясна страва вийде справжнім кулінарним шедевром, причому приготованим нашвидкуруч. Важливо і те, що знадобляться доступні продукти.

Інгредієнти

Приготування

Багато кулінарів додають у фарш твердий сир та сметану, щоб покращити структуру страви зробити її ніжнішою. Якщо м'ясні вироби запікатимуться, їх можна поєднувати і з помідорами. Таким чином можна додати майбутнім котлетам соковитості та цікавого смакового акценту.

М'ясо потрібно пропустити через м'ясорубку, вибравши велику решітку. Так само можна вчинити і з цибулею, або натерти її на тертці чи дрібно нарізати - як вам подобається більше. Томати наріжте слайсами.

Візьміть глибоку ємність, яку потрібно змастити вершковим маслом. Викладайте продукти наступним чином: шар фаршу, шар цибулі, шар помідорів.

Розчиніть сметану в бульйоні, посоліть, поперчіть, можна додати інші спеції за смаком. Влийте заправку у форму та відправте її у духовку на 40 хвилин. Ліниві котлети слід запікати при температурі 200 градусів.

Коли страва буде готова, посипте її зверху тертим сиром і поверніть у духовку на кілька хвилин. Готові ліниві котлети посипте дрібно нарізаною зеленню і можна подавати до столу. Смачного!

Раніше повідомлялося, який інгредієнт у фарші перетворити котлети на кулінарний шедевр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ