Звичні котлети вже багатьом набридли, тому потрібно якось урізноманітнювати своє меню та пробувати готувати нові страви. Вдалою альтернативою страви з фаршу можуть стати м'ясні кульки з вершковою підливою. Така страва підійде під будь-який гарнір та смакуватиме усім, навіть дітям. Якщо ви досі думаєте, що смачного приготувати на обід або вечерю, записуйте наш рецепт.
М'ясні кульки з підливою
Інгредієнти:
- куряче філе - 500 г
- цибуля - 1 штука
- яйце - 1 штука
- сир- 100 г
- часник - 3 зубчики
- вершки 20% жирності - 300 г
- сіль, спеції - за смаком
Куряче філе прокрутіть через м’ясорубку, або купуйте вже готовий магазинний фарш. Якщо у вас немає м'ясорубки, просто відбийте філе та наріжте його на маленькі шматочки.
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
До м'яса додайте дрібно нарізану цибулину і яйце. Поперчіть і посоліть на смак, додайте улюблені приправи.
Вимішайте фарш, сформуйте з нього невеликі кульки. Викладіть їх у форму для випічки.
Духовку розігрійте до 180 градусів та випікайте котлети протягом 15 хвилин.
Поки страва готується, зробимо заливку. Для цього натремо на дрібній тертці сир, додамо три подрібнених зубчики часнику і вершки.
Усе змішуємо, поливаємо соусом м'ясні кульки та запікаємо страву ще 15-20 хвилин.
Смачного!
Раніше повідомлялося, як приготувати соковиті котлети по-французьки із секретним інгредієнтом.