Today.ua

М'ясо по-французьки з курячого філе: як приготувати бюджетний варіант улюбленої страви

М'ясо по-французьки зазвичай готують зі свинини та ананасів, але є більш бюджетний варіант цієї страви. Пропонуємо рецепт смачної та соковитої курки, запеченої з сиром та помідорами.

М'ясо по-французьки з курки

Інгредієнти:

Приготування:

  1. Куряче філе потрібно розрізати на шматочки завтовшки близько одного сантиметра.
  2. Посипте їх сіллю та перцем і трохи відбийте кухонним молотком.
  3. Після цього перекладіть м'ясо в миску, додайте подрібнений часник і перемішайте.
  4. Залишіть курку маринуватися на 10 хвилин.
  5. У цей час слід очистити цибулю та порізати її кільцями.
  6. Помідори потрібно помити та нарізати тонкими кільцями або півкільцями.
  7. Сир натріть на великій тертці та змішайте з майонезом.
  8. Візьміть форму для запікання, викладіть цибулю, а зверху покладіть куряче м'ясо.
  9. Далі слід викласти помідори та змастити їх майонезом із сиром
  10. Поставте форму в духовку нагріту до 200 градусів.
  11. Запікайте м'ясо по-французьки з курячого філе 40 хвилин.
  12. Гарячу страву можна подавати на стіл із будь-яким гарніром або овочевим салатом.

Смачного!

Пропонуємо також рецепт курячих відбивних із секретним інгредієнтом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ