М'ясо по-французьки зазвичай готують зі свинини та ананасів, але є більш бюджетний варіант цієї страви. Пропонуємо рецепт смачної та соковитої курки, запеченої з сиром та помідорами.
М'ясо по-французьки з курки
Інгредієнти:
- Куряче філе – 500 грамів
- Цибуля – 1 штука
- Помідори – 2 штуки
- Твердий сир – 200 грамів
- Майонез – 3 столові ложки
- Часник – 1 зубчик
- Сіль - на смак
- Чорний мелений перець – на смак
Приготування:
- Куряче філе потрібно розрізати на шматочки завтовшки близько одного сантиметра.
- Посипте їх сіллю та перцем і трохи відбийте кухонним молотком.
- Після цього перекладіть м'ясо в миску, додайте подрібнений часник і перемішайте.
- Залишіть курку маринуватися на 10 хвилин.
- У цей час слід очистити цибулю та порізати її кільцями.
- Помідори потрібно помити та нарізати тонкими кільцями або півкільцями.
- Сир натріть на великій тертці та змішайте з майонезом.
- Візьміть форму для запікання, викладіть цибулю, а зверху покладіть куряче м'ясо.
- Далі слід викласти помідори та змастити їх майонезом із сиром
- Поставте форму в духовку нагріту до 200 градусів.
- Запікайте м'ясо по-французьки з курячого філе 40 хвилин.
- Гарячу страву можна подавати на стіл із будь-яким гарніром або овочевим салатом.
Смачного!
Пропонуємо також рецепт курячих відбивних із секретним інгредієнтом.