Відбивні з курки з секретним інгредієнтом: що додати до кляру для неповторного смаку

Автор: Ольга Березовська

Найчастіше відбивні готують зі свинини, але з курячого філе вони виходять не менш смачними. Особливо, якщо в кляр додати лише один додатковий інгредієнт. Пропонуємо рецепт відбивних із курки, які не соромно подати на святковий стіл.

Відбивні з курки з секретним інгредієнтом: що додати до кляру для неповторного смаку - today.ua

Рецепт відбивних із курки

Інгредієнти:

  • Куряче філе - 2 штуки
  • Яйця – 2 штуки
  • Борошно - 150 грамів
  • Сіль та чорний перець – на смак
  • Панірувальні сухарі – 200 грамів
  • Секретний інгредієнт: сік лимона – 2-3 столові ложки

Відбивні з курки з секретним інгредієнтом: що додати до кляру для неповторного смаку

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Приготування:

  1. Спочатку потрібно підготувати м'ясо. Для цього філе слід розрізати вздовж на дві частини, обернути харчовою плівкою та трохи відбити.
  2. Потім посолити та поперчити філе. За бажання, можна додати улюблені спеції та промаринувати м'ясо хвилин 20.
  3. У невеликій мисці збийте яйця із сіллю.
  4. Додайте лимонний сік і ще раз перемішайте.
  5. У тарілку насипте панірувальні сухарі, а в іншу – борошно, і можна приступати до обсмажування відбивних.
  6. М'ясо потрібно обваляти спочатку в муці, потім в яєчній суміші, а потім в панірувальних сухарях.
  7. Далі покласти на розігріту сковороду та обсмажувати з двох сторін до апетитної рум'яної скоринки.

Відбивні з курки з секретним інгредієнтом: що додати до кляру для неповторного смаку

Смачного!

Пропонуємо також рецепт лінивих голубців, які запікаються у духовці зі сметанно-томатним соусом.

Популярні зараз

Зеленському сподобалася пропозиція Макрона щодо присутності іноземних військ в Україні

Українські банки планують посилити обмеження переказів з картки на картку

Держстат повідомив, хто з українців отримує найвищі зарплати

В Україні почали офіційно обговорювати реформу пенсійної системи