Today.ua

Манікюр на Великдень: яскраві та стильні ідеї нейл-арту для світлого свята

Модниці використовують будь-який привід, щоб зробити новий манікюр. Ось і перед Великоднем багато хто шукає варіанти нейл-арту, щоб подарувати собі гарний настрій. Пропонуємо кілька яскравих варіантів манікюру, які відмінно підійдуть для святкування Світлого Воскресіння.

Для створення великоднього манікюру не обов'язково використовувати церковну тематику. Є безліч інших святкових атрибутів, які більше підходять як натхнення для жіночної та яскравої прикраси нігтів.

Наприклад, крашанки, які щороку прикрашають господині. Їх зображення можна нанести на нігті, або прикрасити нігтьову пластину в подібному стилі. Мармуровий візерунок, блиск або цікаві комбінації кольорів чудово виглядатимуть на нігтях.

Паска – це також обов'язковий атрибут свята. Тому смачне пасхальне частування теж можна намалювати на нігтях. Або ж прикрасити їх "глазур'ю".

Молоді модниці можуть сміливо зробити манікюр із зайчиками та курчатами. Такий нейл-арт виглядає кумедно та стильно.

Для жінок, які хочуть зробити класичний манікюр на свято, варто просто використовувати пастельні відтінки жовтого, рожевого, блакитного, фіолетового або білого.

Звичайно ж, навесні залишається актуальним і манікюр із рослинним декором. Квіти, гілочки дерев та листя – все це чудово впишеться у святковий нейл-арт без особливого натяку на Великдень.

Пропонуємо також дізнатися про трендовий відтінок манікюру весни 2024 року, який також можна використовувати на Великдень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ