Мариновані помідори по-корейськи, які будуть готові за добу

Автор: Леся Ловіцька

Помідори відмінно підходять для салатів та приготування усіляких перших страв. Але іноді хочеться побалувати себе гострою закускою, а довго чекати не хочеться. Спробуйте скористатися простим рецептом маринованих помідорів по-корейськи.

Мариновані помідори по-корейськи, які будуть готові за добу - today.ua

Наприкінці літа помідори помітно подешевшали - якраз час готувати консервацію на зиму. Аджика, засолювання, соуси та сік – можна зробити всілякі заготовки, які стануть у нагоді взимку. А помідори по-корейськи стануть чудовим доповненням до основних страв – їх можна куштувати вже за добу.

Рецептом поділилася кулінарна блогерка Vitala. Вона готує томати із солодким болгарським перцем.

Інгредієнти 

Вам знадобляться кілограм помідорів та продукти для маринаду:

Популярні зараз

Пенсії у червні нарахують одразу за кілька місяців, - ПФУ

У ТЦК повідомили, за що українцям може загрожувати до 8 років ув'язнення

У Міноборони назвали топ-7 найбільш затребуваних вакансій у ЗСУ

Українські солдати збивають дрони з югославських зенітних гармат Zastava

  • 2 болгарські перці;
  • 1 перець чілі;
  • кілька зубчиків часнику;
  • пучок улюбленої зелені (петрушка, кріп, базилік);
  • 50 мл олії;
  • 50 мл оцту 9%;
  • 1 ст. л солі;
  • 50 г цукру.

Приготування

Томати слід порізати на чотири частини – якщо вони великі, і на дві, якщо маленькі. Покладіть їх у чисту банку.

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от Рецепти (@vitala_foodblog)

Перемеліть перець, часник і зелень на м'ясорубку, додайте сіль, цукор, масло та оцет, після чого перемішайте заправку. Додайте її до помідорів і добре потрясіть ємність.

Поставте банку охолоджуватися у холодильник, перевернувши догори дном. Вже через 24 години можна куштувати овочі – вони будуть кращі на смак, коли добре промаринуються.

Мариновані помідори по-корейськи, які будуть готові за добу

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

"Дуже смачні вони виходять. Маринад можна навіть кілька разів використовувати, коли помідори закінчаться, додайте в цей маринад свіжих. Рекомендую готувати подвійну порцію, виходить трилітрова банка", - зазначила фудблогер.

Раніше повідомлялося, що в Україні обвалилися ціни на ґрунтові помідори.