На приготування класичного медовика може піти чимало часу та сил. Але, на щастя, є простіший рецепт цього торта.
Ми розповімо, як швидко та просто приготувати смачний медовик на сковороді.
Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:
Медовик на сковороді
Інгредієнти:
- Борошно - 400 грамів
- Мед – 60 грамів
- Вершкове масло – 100 грамів
- Яйця – 3 штуки
- Сметана – 2 столові ложки
- Цукор – 150 грамів
- Сода – половина чайної ложки
Крем:
- Сметана – 600 грамів
- Цукор – 100 грамів
- Ванільний цукор – 10 грамів
Приготування:
- Вершкове масло слід нарізати кубиком і змішати з цукром і медом.
- На паровій бані розтопіть інгредієнти, але не доводьте до кипіння.
- Зніміть масу з вогню, додайте соду і відставте на 5 хвилин.
- Потім по одному додайте яйця, перемішуючи вінчиком.
- Додайте сметану і знову перемішайте до однорідної консистенції.
- Невеликими порціями всипайте просіяне борошно і замісіть м'яке тісто.
- Поставте його в холодильник на кілька годин, після чого розділіть на 7-8 частин.
- Кожну частину розкатайте у тонке коло та обсмажте із двох боків на сухій сковороді. Досить по 2-3 хвилини.
- Готові коржі для торта обріжте, використовуючи тарілку, щоб вийшло ідеальне коло.
- У невеликій мисці змішайте жирну сметану з ванільним і звичайним цукром і ретельно збийте віночком.
- Кремом змастіть коржі, формуючи торт.
- Верх десерту потрібно змастити кремом і посипати крихтою, що залишилася після обрізки коржів.
- Поставте торт просочуватись хоча б на пару годин і подавайте його до столу.
Смачного!
А раніше ми ділилися рецептом іншого домашнього десерту – медово-імбирних пряників.
Популярні зараз
У Мережі показали інтер'єр концепту позашляховика Kraz Chumak
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal