“Медовик“ для зайнятих господинь: найлегший рецепт торта без розкочування коржів

Автор: Леся Ловіцька

Медовик – один із найсмачніших тортів, але зазвичай його довго готувати. Є один простий рецепт, для якого знадобиться мінімум продуктів та трохи вільного часу.

“Медовик“ для зайнятих господинь: найлегший рецепт торта без розкочування коржів  - today.ua

Восени особливо хочеться тепла та затишку. Саме час порадувати себе та близьких ароматною випічкою, яка ідеально поєднується з трав'яним чаєм, какао чи кавою.

Щоб приготувати медовик за спрощеним рецептом, вам знадобляться натсупні інгредієнти.

  • 6 яєць;
  • 200 г цукру;
  • 250 мл меду;
  • 375 г пшеничного борошна;
  • 40 г вершкового масла;
  • 2 ч. л. соди;
  • 1 склянка горіхів.

Крем буде сметанним – із 500 мл сметани та 150 г цукру. Сметану краще брати жирну - 20%, щоб крем вийшов густим, а не розтікався коржами.

Популярні зараз

У Мережі показали інтер'єр концепту позашляховика Kraz Chumak

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Приготування

Розтопіть масло і залиште остигати. Якщо мед густий, його також потрібно розтопити на водяній банці.

Яйця слід збити із цукром до білого кольору, додати мед, борошно, соду (її не потрібно гасити оцтом). Перемішайте масу до однорідності. Вона має бути густою.

Знадобиться три дека або форми, або доведеться випікати коржі один за одним. Вилийте 1/3 тіста у форму, застелену пергаментом, і розрівняйте. Зверху присипте 1/3 склянки горіхів. Випікайте корж протягом 10-15 хвилин при температурі 180 градусів. Час приготування залежатиме від духовки.

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от Смачні рецепти на кожен день (@cook_with_me_at_home)

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Приготуйте крем. Для цього треба міксером збити сметану із цукром. Розділіть крем на дві частини та змастіть охолоджені коржі, збираючи торт. Залишіть його настоятися за кімнатної температури, а потім поставте на кілька годин у холодильник для просочення. Смачного!

Раніше повідомлялося, як приготувати знаменитий шоколадний торт по-турецьки.

Головне