Млинці з куркою та грибами: покроковий рецепт ситної закуски

Автор: Ольга Березовська

Рум'яні та соковиті млинці з куркою можуть стати чудовим доповненням як звичайного обіду у родинному колі, так і святкового застілля. Як їх приготувати?

Млинці з куркою та грибами: покроковий рецепт ситної закуски - today.ua

Тонкі та ніжні млинці – це дуже універсальна страва. Їх можна просто подавати на стіл із варенням або сметаною, або зробити з них торт або солону закуску. І кожна така страва чудова по-своєму. Ми ж пропонуємо скуштувати млинці з апетитною начинкою з курячого м'яса та печериць.

Рецепт млинців з куркою та грибами

Інгредієнти:

  • Молоко -250 мілілітрів
  • Вода – 100 мілілітрів
  • Борошно - 150 грамів
  • Яйця – 2 штуки
  • Сіль – половина чайної ложки
  • Рослинна олія – 2 столові ложки
  • Вершкове масло – 50 грамів
  • Куряче стегно - 1 штука
  • Печериці – 200 грамів
  • Сметана – 2 столові ложки
  • Сіль та мелений перець – на смак
  • Цибуля – 1

Млинці з куркою та грибами: покроковий рецепт ситної закуски

Популярні зараз

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

Приготування:

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:
  1. Покладіть курку в каструлю і залийте питною водою, поставте на вогонь і варіть до готовності.
  2. У цей час можна зробити млинці. Для цього в глибокій мисці потрібно змішати молоко, теплу воду, яйця, олію, сіль і додати борошно. Змішайте інгредієнти до однорідної консистенції.
  3. На розігрітій сковороді обсмажуйте млинці з обох боків.
  4. Для начинки потрібно відокремити куряче м'ясо від кісток і нарізати його кубиком.
  5. Цибулю слід очистити і нарізати, після чого обсмажити на вершковому маслі до прозорості.
  6. Додайте в сковороду нарізані печериці та тушкуйте до готовності.
  7. Після до грибів і цибулі потрібно додати куряче м'ясо, посолити, поперчити начинку і додати сметану.
  8. Обсмажте протягом кількох хвилин та знімайте з вогню.
  9. На один млинець кладіть по столовій ложці начинки та загортайте конвертиками або рулетами, як вам зручно.
  10. Після цього обсмажте їх з двох сторін і подавайте на стіл.

Смачного!

А раніше ми ділилися рецептом дерунів по-швейцарськи без борошна та яєць.

Головне