Today.ua

Морквяний торт без цукру та випікання: покроковий рецепт дієтичного десерту

Люди, які стежать за своєю вагою, часто відмовляють собі у солодкому. Але деякі десерти можна їсти навіть під час дієти. Наприклад, морквяний торт без цукру та випікання. Як його приготувати?

Рецепт дієтичного морквяного торта

Інгредієнти:

Для крему 

Приготування:

  1. Моркву потрібно очистити, промити та натерти на дрібній або середній тертці.
  2. До неї потрібно додати яйця та яєчний білок, ретельно перемішавши.
  3. Також слід додати мед та потертий на тертці банан.
  4. Борошно треба змішати з розпушувачем і додати до решти інгредієнтів.
  5. Замісіть тісто і розділіть на 3-4 частини.
  6. З кожної частини потрібно сформувати корж та обсмажити його з двох боків на сухій сковороді.
  7. Остудіть коржі, а тим часом приготуйте крем для торта.
  8. Рікотту (за бажання можна замінити нежирним сиром) з медом і грецьким йогуртом потрібно збити блендером до однорідності.
  9. Змастіть охолоджені коржі кремом і сформуйте торт.
  10. Зверху його можна прикрасити будь-якими фруктами, горіхами чи цукровою пудрою.
  11. Поставте торт у холодильник мінімум на 2 години, а потім поріжте та насолоджуйтесь смачним дієтичним десертом.

Смачного!

Пропонуємо також рецепт ніжного шоколадного рулету "Торнадо", який сподобається і дорослим, і дітям.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ