Рідко можна зустріти людину, яка не починає свій день із чашечки гарячої ароматної кави. Багато хто п'є її з цукром або вершками, але додати ранковому напою оригінального та свіжого смаку допоможуть й інші добавки.
Кава – ароматний напій, який користується популярністю у людей, незалежно від віку, статусу та країни проживання. Які добавки зроблять його ще смачнішим та оригінальнішим?
М'ята
Зазвичай м'яту додають у чай, але нею можна прикрасити і каву. Але тільки не сиропом, який не має корисних властивостей. Пара листочків м'яти, додані в турку під час варіння кави, зроблять напій яскравішим та свіжішим на смак. До того ж, м'ята допомагає зняти нервову напругу та покращує настрій.
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Сіль
Господині знають, що додана в тісто щіпка солі покращує смак десерту. За таким принципом можна зробити смачнішою й ранкову чашку кави. Невелика щіпка солі "нейтралізує" гіркоту напою та подарує йому незвичайний смак.
Гострий перець
Для любителів пікантних смаків є відмінний засіб зробити каву пряною, гострою і зігріваючою. Додавши щіпку гострого меленого перцю під час приготування напою, ви отримаєте ще смачнішу і підбадьорливу каву.
Лимон
Багато любителів кави додають скибочку лимона або кілька крапель лимонного соку в чашку, надаючи цитрусовий і свіжий присмак напою. Це цікаве та тонізуюче поєднання точно подарує гарний настрій та приємний післясмак.
А раніше ми писали про те, з якими продуктами не можна поєднувати каву.