Today.ua

Надати оригінального смаку ранковій чашці кави можуть 4 інгредієнти

Рідко можна зустріти людину, яка не починає свій день із чашечки гарячої ароматної кави. Багато хто п'є її з цукром або вершками, але додати ранковому напою оригінального та свіжого смаку допоможуть й інші добавки.

Кава – ароматний напій, який користується популярністю у людей, незалежно від віку, статусу та країни проживання. Які добавки зроблять його ще смачнішим та оригінальнішим?

М'ята

Зазвичай м'яту додають у чай, але нею можна прикрасити і каву. Але тільки не сиропом, який не має корисних властивостей. Пара листочків м'яти, додані в турку під час варіння кави, зроблять напій яскравішим та свіжішим на смак. До того ж, м'ята допомагає зняти нервову напругу та покращує настрій.

Сіль

Господині знають, що додана в тісто щіпка солі покращує смак десерту. За таким принципом можна зробити смачнішою й ранкову чашку кави. Невелика щіпка солі "нейтралізує" гіркоту напою та подарує йому незвичайний смак.

Гострий перець

Для любителів пікантних смаків є відмінний засіб зробити каву пряною, гострою і зігріваючою. Додавши щіпку гострого меленого перцю під час приготування напою, ви отримаєте ще смачнішу і підбадьорливу каву.

Лимон

Багато любителів кави додають скибочку лимона або кілька крапель лимонного соку в чашку, надаючи цитрусовий і свіжий присмак напою. Це цікаве та тонізуюче поєднання точно подарує гарний настрій та приємний післясмак.

А раніше ми писали про те, з якими продуктами не можна поєднувати каву.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ