Стало відомо, що багато господинь роблять одну й ту ж помилку при приготуванні млинців, через що у них не можуть вийти тонкі мереживні млинці. Досвідчені кулінари розповіли, який продукт у тому винний.
Виявляється вся справа у молоці, через нього неможливо досягти тонких млинців. Все, що потрібно, це замінити його на інший продукт, наприклад, кефір.
Тонкі млинці - рецепт
Інгредієнти:
- 240 г борошна
- 3 склянки кефіру
- дрібка солі
- 1 ч. л. соди
- 2 ст. л. цукру
- 4 ст. л. рослинного масла
Популярні зараз
Латвія передасть ЗСУ новітні зенітні комплекси MANTIS
Війна в Україні: у відомстві Буданова визнали, що Україна не зможе виграти у РФ на полі бою
Україна не буде використовувати F-16 одразу після їх прибуття, - спікер ПС
Омолоджуючі зачіски для жінок за 50: стильні варіанти на прикладі зірок Голлівуду
Спосіб приготування:
- Півтори склянки кефіру нагріти приблизно до 40 градусів - зробити це можна в мікрохвильовій печі або сотейнику.
- Теплий кефір змішуємо з харчовою содою та перемішуємо.
- Додаємо туди ж цукор, сіль і поступово вмішати борошно, щоб не було грудок. Тісто вийде густим.
- Розбавити тісто кефіром і додати масло.
- Залишити настоюватися 15-20 хвилин.
- Перемішати тісто і смажити млинці.
Готово.
Пропонуємо також спробувати рецепт тонких ніжних млинців без борошна з начинкою із сирного крему.