Рецепт тонких ніжних млинців без борошна з начинкою з сиру

Автор: Анастасия Березовская

Тонкі млинці без борошна з ніжною сирною начинкою тануть у роті. Цей нестандартний рецепт, в якому не використовується борошно, точно сподобається і дітям і дорослим.

Рецепт тонких ніжних млинців без борошна з начинкою з сиру - today.ua

Тонкі млинці без борошна - рецепт

Примітка: на одне яйце знадобиться 100 мл молока та 1 ст. л. крохмалю, а також сіль та цукор за смаком – це допоможе самостійно регулювати кількість інгредієнтів.

Так як крохмаль осідає, то готове тісто перед випіканням млинців потрібно постійно перемішувати.

Інгредієнти:

Популярні зараз

“Податок на Forbes“: доларових мільярдерів хочуть змусити віддати 2% від їхніх статків

В Україні виник дефіцит досвідчених фахівців: названі найбільш затребувані професії

У квітні на виплату пенсій виділено меншу суму коштів, ніж у березні: названо причину скорочення фінансування

Шмигаль зробив заяву щодо подальшого фінансування пенсій та соцвиплат в Україні

для тіста:

  • 5 яєць
  • 500 мл молока
  • 0,5 ч. л. солі
  • 1,5 ст. л. цукру
  • 150 г крохмалю
  • 2 ст. л. олії

для начинки:

  • 500 г сиру
  • 2 яйця
  • 20 г вершкового масла
  • 2 ст. л. цукру
  • 10 г ванільного цукру

Рецепт тонких ніжних млинців без борошна з начинкою з сиру

Спосіб приготування:

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:
  1. Яйця збиваємо з цукром і сіллю, додаємо молоко і перемішуємо.
  2. Постійно помішуючи яєчно-молочну суміш порціями вводимо крохмаль, а в кінці додаємо олію.
  3. Тісто має вийти рідким, тоді млинці вийдуть тонкими.
  4. Сир перемішуємо з цукром та ванільним цукром.
  5. Відокремлюємо білки від жовтків. Жовтки додаємо у сирну масу та збиваємо міксером до стану крему.
  6. В іншій ємності збиваємо білки з сіллю до стійких піків, акуратно додаємо в основну масу.
  7. Смажимо млинці, в кожен викладаємо начинку і укладаємо у форму для випічки.
  8. Змащуємо розтопленим вершковим маслом і випікаємо в розігрітій до 170 градусів духовці протягом 45 хвилин.

Готово.

Пропонуємо також спробувати приготувати гарбузову кашу – шеф-кухарі розкрили секретний інгредієнт, який зробить страву неймовірно смачною.