Today.ua

Названо інгредієнт, який не можна додавати в тісто, щоб млинці вийшли тонкими як лист

Стало відомо, що багато господинь роблять одну й ту ж помилку при приготуванні млинців, через що у них не можуть вийти тонкі мереживні млинці. Досвідчені кулінари розповіли, який продукт у тому винний.

Виявляється вся справа у молоці, через нього неможливо досягти тонких млинців. Все, що потрібно, це замінити його на інший продукт, наприклад, кефір.

Тонкі млинці - рецепт

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

  1. Півтори склянки кефіру нагріти приблизно до 40 градусів - зробити це можна в мікрохвильовій печі або сотейнику.
  2. Теплий кефір змішуємо з харчовою содою та перемішуємо.
  3. Додаємо туди ж цукор, сіль і поступово вмішати борошно, щоб не було грудок. Тісто вийде густим.
  4. Розбавити тісто кефіром і додати масло.
  5. Залишити настоюватися 15-20 хвилин.
  6. Перемішати тісто і смажити млинці.

Готово.

Пропонуємо також спробувати рецепт тонких ніжних млинців без борошна з начинкою із сирного крему.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ