Названий найпростіший і найбезпечніший спосіб заточити тертку для овочів

Автор: Анастасия Березовская

Згодом кожна тертка втрачає свою "гостроту", через що натирати овочі часом стає практично неможливо. Досвідчені кулінари поділилися лайфхаком, як за допомогою одного кухонного предмета легко та безпечно повернути тертці колишній вигляд – буде як нова.

Названий найпростіший і найбезпечніший спосіб заточити тертку для овочів - today.ua

Як заточити терку для овочів?

Гостра тертка – це не лише запорука швидкого процесу готування, а й безпека ваших рук. Адже якщо продукти будуть застрягати в процесі роботи з терткою, що затупилася, то підвищується ризик отримання травми.

Для цього цей кухонний "гаджет" варто підтримувати в робочому стані.

Існує один простий спосіб, як нагострити тертку, якщо вона затупилась. Для цього знадобиться шматочок фольги, яка, напевно, є на кожній кухні. І що найголовніше, цей спосіб один із найбезпечніших, здатних захистити руки від порізів.

Популярні зараз

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

Відріжте невеликий шматочок фольги (не важливо якої форми), зім'яти його в кульку і натерти тертку. Фольга чудово підійде як для великих дірочок, так і найдрібніших. Після цього потерть від фольги можна зчистити щіточкою і помити терку звичайним способом.

Названий найпростіший і найбезпечніший спосіб заточити тертку для овочів

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Щоб тертка довше залишалася як нова, не затуплялася і не іржавіла, після миття її краще відразу ж витирати насухо і прибирати на місце, щоб вона не стояла у волозі.

Нагадаємо, ми розповідали, для чого потрібна найдрібніша сторона тертки – досвідчені господині назвали топ-5 корисних способів використання.

Головне