Today.ua

Названо фасони шапок, які шкодять волоссю: найневдаліші моделі

Шапки зігрівають голову в холодну погоду, проте цей аксесуар може нашкодити нашому здоров'ю. Все залежить від матеріалу, з якого пошита шапка. Адже в деяких випадках невдало підібрана шапка може навіть призвести до втрати шевелюри.

Трихологи назвали моделі шапок, які згубним чином позначаються на здоров'ї жінок. Для представниць прекрасної статі втрата волосся – справжня трагедія, тому варто викреслити такий фактор, як неправильно підібрана шапка, перш ніж шукати причину глибше.

При виборі головного убору дівчата найчастіше керуються виключно зовнішнім виглядом шапки, що й не дивно. Однак головним критерієм має бути матеріал та розмір.

Вибирайте шапки з натуральних матеріалів, адже синтетика погіршує якість волосся, крім того, воно починає електризуватися, що багатьох дратує. Також від штучних матеріалів потіє голова, і такі шапки до того ж не дуже й зігрівають в холодну погоду.

Другий критерій – розмір. Якщо шапка модна, але порушує циркуляцію крові в голові через свою тісність, це може призвести до страшних наслідків аж до конкретного випадання волосся. Щоб уникнути таких наслідків, обов'язково міряйте шапку перед покупкою і якщо вона замала, не потрібно думати, що краса важливіша за комфорт.

Раніше повідомлялося, які моделі шапок вийшли з моди і сьогодні вважаються антитрендами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ