Today.ua

Названо п'ять простих в укладці стрижок міксі, які будуть в тренді восени 2023

Стрижка міксі виникла внаслідок злиття двох коротких стрижок піксі та кефаль. Ця зачіска буде в тренді восени 2023. Вона ідеально підходить овальному та круглому обличчю завдяки подовженим кучерям на потилиці та довгим бакенбардам. Але власниці й інших форм обличчя можуть адаптувати стрижку міксі під себе.

Стилісти розповіли, які універсальні та прості в укладанні варіанти стрижки міксі можна спробувати прямо зараз, щоб цієї осені бути у тренді.

Міксі з чубчиком

Стрижка міксу з чубчиком - ідеальний вибір для квадратних і шестикутних осіб завдяки довгим бакенбардам, що обрамляє підборіддя, і чубчику. Обидва елементи дозволяють пом'якшити риси обличчя. Якщо у вас овальне або кругле обличчя, то за бажання мати чубок, вибирайте міні-чубок з філіровкою.

Міксі з довгими бакенбардами

Довгі бакенбарди дозволяють візуально стилізувати круглу особу, підрівнявши овал з боків. В ідеалі у стрижці міксі потрібно залишити зріз волосся тупим, щоб надати текстури. Кучеряве волосся за наявності довгих бакенбардів буде особливо виражене в цій зачісці.

Міксі з підрізом

Не хочете довгі бакенбарди, тоді попросіть майстра вистригти волосся з обох боків. Ця версія стрижки міксі надає більшого акценту задній частині голови і чубчику. Так, чубчик у цьому випадку необхідний, щоб стрижка не виглядала надто скромною та непоказною.

Міксі змішаного крою

Якщо укласти стрижку міксу з текстурованою обробкою, то вийде стильне укладання. Якщо ваше волосся не має природної текстури, ви можете використовувати засіб, який її надає, наприклад, сольовий спрей.

Хвиляста стрижка міксі

Якщо у вас хвилясте волосся від природи, то робити нічого не доведеться, і укладання буде природним. Але власниці рівного волосся можуть самі зробити собі завивку і насолоджуватися новим для себе амплуа.

Раніше повідомлялося, як виглядає стильна стрижка асиметричний боб, яка пасує і школяркам, і зрілим жінкам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ