Today.ua

Названо три трендові стрижки з чубчиком для жінок старше 50 років: фото

Стрижки з чубчиком - тренд осені 2023. Стилісти розповіли, які зачіски будуть стильно виглядати на жінках старше 50 і підкреслять їхню індивідуальність. Деякі зі стрижок омолодять своїх власниць і подарують їм легкість.

Каре з довгим натуральним чубчиком

"Альфа-каре" - та зачіска, яка цієї осені викличе справжній ажіотаж. Відмінність цієї стрижки від простого каре в тому, що її довжина знаходиться на пару пальців нижче щелепи. Стрижку можна назвати універсальною, адже вона справді підходить під усі типи обличчя. Додайте до неї довгий чубчик і ваша осіння стрижка засяє по-новому.

Міді з прямим чубчиком

Прямий крій міді, що зберігає прямий і довгий чубчик над очима, - це ще один тренд серед стрижок осені 2023 року. За стилем з такою стрижкою ви будете схожі на Клеопатру - вишукано і суворо. Середня довжина стрижки ідеальна для повсякденних образів, але при цьому й універсальна, якщо вам, наприклад, набридли довгі локони, а на каре ви ще не дозріли.

Стрижка "метелик" з чубчиком

У тренді також буде і довге волосся, підстрижене шарами, як у Дженніфер Лопес. Стрижка "метелик" у поєднанні з чубчиком ідеально підходить для власниць злегка кучерявого волосся, а також усім, у кого тонке і позбавлене об'єму волосся. Навіть якщо вам уже за 50, за допомогою цієї стрижки можна помолодшати років на 10. Головне, не боятися експериментувати.

Раніше повідомлялося, кому підійде і як укладати трендову стрижку Бекхем-боб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ