Today.ua

Не лише каре та боб: названо три трендові стрижки для тих, хто хоче відростити волосся

Багато дівчат прощаються зі своїми локонами, а згодом знову замислюються про те, щоб відрощувати волосся. Щоб ваше волосся при цьому виглядало доглянуто, важливо вибрати відповідну стрижку. Є кілька стильних варіантів, які можна приміряти на себе.

Стрижка-лисиця

"Лисяча" стрижка - один з багатьох різновидів популярного каскаду. Вона підійде для власниць волосся середньої довжини, чиє каре вже трохи відросло. Головна відмінна риса стрижки — пасма, що обрамляють обличчя. Стрижка-лисиця чудово виглядає з чубчиков, але він повинен бути досить довгим і плавно переходити в каскад пасмів біля обличчя. Цей варіант стрижки однаково добре підійде власницям як прямого, так і хвилястого волосся. Особливої укладки ця стрижка не потребує, і без неї ваше волосся виглядатиме доглянуто.

Стрижка-метелик

Ця стрижка підходить волоссю будь-якої довжини. Її принцип полягає в тому, що незалежно від того, якою є вихідна довжина вашого волосся, стрижка-метелик повністю її збереже. Шари у "метелика" досить різкі. Якщо волосся спочатку довге, то самий верхній шар закінчується на рівні підборіддя, наступний - на середині плеча. Переходи повинні бути різкими і помітними. Це додасть волоссю додатковий об'єм і допоможе красиво підкреслити текстуру. Навіть коли ваше волосся буде відростати, форма стрижки буде зберігатися, що важливо.

Стрижка "hush"

Hush з англійської перекладається як "тиша". Її особливість у тому, що переходи між "шарами" мають бути дуже "тихими" - без різких перепадів. Якщо у вас тонке волосся, тоді стрижці потрібно надати більш округлу форму, і локони відразу стануть візуально набагато густішими. А якщо вам, навпаки, хочеться зробити густе волосся легшим, з цим завданням hush теж впорається.

Раніше повідомлялося, як виглядає трендова стрижка осені "текстурний" боб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ