Today.ua

Омолоджує жінку на 10 років: названа наймодніша стрижка на зиму 2024

Названо наймоднішу стрижку осені 2023 року, яка залишиться на піку популярності і взимку 2024. Ця зачіска стала трендовою у США та Великобританії. Вона підходить практично всім формам обличчя, а також здатна візуально омолодити жінку щонайменше на 10 років.

Йдеться про стрижку Hush. Вона названа універсальною, тому що підходить більшості дівчат та жінок, а головне – не потребує ретельного догляду. Це м'яка багатошарова стрижка, яка практично завжди поєднується з чубчиком або короткими пасмами біля обличчя. Зачіска стала найпопулярнішою у західних салонах краси.

Така стрижка створює гарний розподіл ваги волосся. Вони лягають природним чином, підкреслюючи риси обличчя.

Стилісти відзначають, що Hush відсутні будь-які прямі лінії. Це її головна особливість. Тому при зрізанні кінчиків замість ножиць часто використовується бритва. Якщо локони надто густі, вони втрачають легкість та м'якість, які є ключовими у цій зачісці.

Стрижка на прямому волоссі передбачає більш короткі шари, щоб вони були помітнішими. А якщо волосся в'ється або кучеряве, потрібно залишити більшу довжину, щоб воно могло красиво закручуватися певним чином.

Як укладати Hush

Перевага зачіски в тому, що не потрібно серйозних зусиль для її укладання. Можна вимити волосся і використовувати легкий мус, розподілити його пасмами і навіть не сушити феном. Якщо стрижка виконана правильно, волосся виглядатиме невимушено, а шари - ефектно струмуватимуть по плечах.

Нагадаємо, що трендом 2024 року стала розумна стрижка, яка підлаштовується під тип волосся.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ