Паштет із кабачків: рецепт смачної намазки на хліб із секретним інгредієнтом

Автор: Лобанова Єлизавета

Кабачки - сезонний овоч, який містить велику кількість корисних вітамінів, і з нього можна готувати не лише звичні для всіх оладки та запіканки, а й намазки на хліб. Рецептом паштету з кабачків поділилася фудблогер pani_gotuye на своїй сторінці в Instagram.

Паштет із кабачків: рецепт смачної намазки на хліб із секретним інгредієнтом - today.ua

Це універсальна закуска, приготування якої у вас займе кілька хвилин. "Родзинкою" страви є волоські горіхи.

Паштет із кабачків

Інгредієнти:

  • 400 г кабачків;
  • 1 невелика морквина;
  • 1 велика цибулина;
  • 2 плавлені сирки;
  • 2 зубчики часнику;
  • сіль, перець за смаком;
  • жменя волоських горіхів;
  • пучок свіжого кропу;
  • олія для смаження.

Паштет із кабачків: рецепт смачної намазки на хліб із секретним інгредієнтом

Популярні зараз

У Мережі показали інтер'єр концепту позашляховика Kraz Chumak

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Кабачки поріжте маленькими кубиками. Цибулю подрібніть. Моркву натріть на дрібній тертці.

Цибулю та моркву потрібно обсмажувати разом на сковороді з олією до м'якості приблизно 5 хвилин.

Потім додайте до сковороди кабачки і обсмажуйте все разом ще 5 хвилин, іноді перемішуючи.

Потім додайте часник, зелень, знову перемішайте і тушкуйте ще 1-2 хвилини.

Приготовлену овочеву масу перекладіть у глибоку ємність і дайте охолонути.

В цей час обсмажте волоські горіхи на сухій сковороді і подрібніть їх.

Додайте до охолодженої овочевої маси плавлений сир, починайте повільно збивати все блендером до однорідної маси. В отримане пюре додайте горіхи і перемішайте все ще раз ложкою або лопаткою. Сіль та перець додавайте за смаком.

Зберігайте паштет із кабачків у холодильнику у скляному посуді.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Смачного!

Раніше повідомлялося, як приготувати консервовані кабачки по-французьки на зиму.

Головне