Today.ua

Перловка з вершками та грибами: як приготувати вишукану страву з простої крупи

Мало хто може сказати, що він справді любить перловку. А що якщо приготувати з неї смачну страву, схожу на італійське різотто? Пропонуємо рецепт смачної перлової крупи з вершками та грибами, яку сміливо можна подати навіть гостям.

Рецепт перловки з грибами та вершками

Інгредієнти:

Приготування:

  1. Перловку потрібно ретельно промити проточною водою, а потім залити трьома склянками підсоленої води.
  2. Поставте каструлю з крупою на повільний вогонь.
  3. Якщо заздалегідь не замочувати крупу, потрібно 30-40 хвилин те що, щоб вона зварилася до стану " аль-денте " .
  4. У цей час потрібно почистити цибулю та нарізати її дрібним кубиком.
  5. На сковороді розтопіть вершкове масло і додайте оливкову олію.
  6. Обсмажте цибулю до золотистого кольору.
  7. Додайте в сковороду порізані крупними шматочками гриби.
  8. Посоліть і поперчіть.
  9. Обсмажуйте 7-10 хвилин.
  10. Промийте готову перловку гарячою водою і додайте її до сковороди.
  11. Протушкуйте 2-3 хвилини і влийте вершки.
  12. Коли крупа вбере вершки, знімайте блюдо з вогню.
  13. Подавайте перловку з грибами як гарнір до м'ясних страв, прикрасивши її петрушкою.

Смачного!

Пропонуємо також скуштувати вінегрет із секретним інгредієнтом, який зробить салат ще соковитішим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ