Взимку особливо популярним стає салат вінегрет. Це бюджетна, але дуже смачна та корисна закуска, яку готують практично у кожному українському домі. Але як зробити її ще соковитішою та апетитнішою?
Багато господинь додають секретний інгредієнт у вінегрет, щоб надати особливої соковитості салату. Пропонуємо рецепт цієї чудової страви і розповімо про те, що допоможе зробити її смачнішою.
Рецепт вінегрету
Інгредієнти:
- Картопля – 4 штуки
- Буряк – 1 штука
- Морква – 4 штуки
- Солоні огірки – 3 штуки
- Цибуля – 1 штука
- Рослинна олія – 2-3 столові ложки
- Квашена капуста – 100 грамів
- Відварена або маринована квасоля – 200 грамів
- Сіль та перець – на смак
- Молоко – 1 столова ложка
Молоко має бути обов'язково холодним, щоб не зіпсувати салат. І на одну миску салату не варто лити більше за столову ложку напою.
Популярні зараз
Верховна Рада знайшла додаткові підстави для припинення виплати пенсій
У Верховній Раді вирішили, що відшкодування сім'ям загиблих українських громадян буде платити РФ
З'явився текст мирної угоди, яку Україна відмовилася підписувати навесні 2022 року
Багатьом українцям не зарахують до страхового стажу період роботи за останні 10 років
Приготування:
- Для початку потрібно приготувати овочі. Картоплю, буряк та моркву можна запекти в духовці або відварити у воді.
- Після цього овочі потрібно очистити і нарізати невеликим кубиком.
- Цибулю потрібно очистити і нарізати кубиком або півкільцями.
- Солоні огірки також поріжте кубиком.
- У великій мисці змішайте подрібнені овочі, додайте квасолю та квашену капусту і заправте олією.
- Перемішайте і додайте сіль і перець.
- І ось після цього потрібно влити столову ложку холодного молока та перемішати салат.
Смачного!
Пропонуємо також рецепт крабового салату із секретним інгредієнтом.