Польський борщ із грибами: секрети приготування традиційної страви на обід

Автор: Лобанова Єлизавета

Польський борщ вважається пісною стравою. Його готують без м'яса, але із грибами. Ця страва не менш поживна, ніж традиційний український борщ, проте рецепт приготування відрізняється. Картоплю у страву можете додавати за бажанням, а от буряка має бути багато.

Польський борщ із грибами: секрети приготування традиційної страви на обід - today.ua

Польський борщ із грибами: рецепт

Інгредієнти:

  • цибуля - 2 шт.
  • буряк – 7 шт.
  • часник - 2 зубчики
  • сушені гриби – 100 г.
  • лавровий лист – 4 шт.
  • лимон – 1 шт.
  • перець горошком- 5-7 шт.
  • олія - 5 ст. л.
  • сіль, перець – за смаком.

Польський борщ із грибами: секрети приготування традиційної страви на обід Спочатку потрібно відварити всі буряки до готовності. Поки буряк вариться, замочіть у холодній воді сушені гриби.

Цибулю та часник почистіть і розріжте навпіл.

Популярні зараз

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

Коли буряк звариться, залийте холодною водою, потім почистіть і наріжте тонкими скибочками.

Заливаємо в каструлю 4 л води, додаємо буряки, половинки часнику та цибулі. Відразу ж додаємо горошок перцю та лавровий лист. Перемішуємо всі компоненти. Солимо і перчимо.

Даємо борщу закипіти та додаємо гриби. Видавлюємо сік з половини лимона, вливаємо олію.

Варимо борщ півгодини. Перед подачею посипаємо зеленню та додаємо сметану.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Смачного!

Раніше повідомлялося, як змінилися ціни на інгредієнти борщу в Україні на початку осені.

Головне