Today.ua

Попереду нове життя: астрологи назвали три знаки Зодіаку, на яких у вересні чекає розлучення

Астрологи назвали знаки Зодіаку, стосунки яких у вересні зазнають краху. Йдеться саме про розлучення. Представникам цих трьох знаків доведеться не солодко, але хороша новина полягає в тому, що попереду на них чекають нові любовні відносини, причому дуже скоро.

Водолій

Водоліїв у вересні чекають одразу дві події - переїзд та розлучення. Причому причиною розлучення з партнером може стати якраз переїзд. Представники цього знаку Зодіаку важко переживуть розлучення, але оскільки вони змінять місце проживання, то забути про колишні стосунки буде простіше. Водолії зможуть незабаром закрити порожнечу у своєму серці і знову закохатися.

Телець

Представники цього знаку Зодіаку також ризикують розлучитися зі своїми партнерами у вересні, але це буде не раптовим кроком, а очікуваним. Нарешті, Тельці зможуть почати жити так, як вони хочуть, а не підлаштовуватися весь час під партнера. Довгий час другий з подружжя щось забороняв Тельцю, а зараз усе буде інакше. Головне пережити сам процес розлучення, пам'ятаючи, що попереду чекає все найкраще.

Стрілець

У житті Стрільців настає період кар'єрного росту, а ось в особистому житті на представників цього знака Зодіаку чекають не такі приємні зміни. Астролог прогнозує розлучення Стрільцям. Це може торкнутися навіть тих, хто багато років жив щасливим сімейним життям. Проте доля вносить свої корективи, і осінь стане періодом глобальних змін в особистому житті Стрільців.

Раніше повідомлялося, які три знаки Зодіаку у вересні можуть втратити роботу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ