Today.ua

Співачка Євгенія Власова після багаторічної перерви анонсувала нову пісню

Знаменита співачка Євгенія Власова порадувала численних шанувальників новиною, що незабаром вони зможуть почути її нову пісню. Це буде перший трек виконавиці за довгий час.

Співачка Євгенія Власова була неймовірно популярною в Україні на початку 2000-х років. Тоді вона випустила пісні "Жива річка", "Вітер надії" та "Про тебе", які й принесли їй популярність. Однак після серйозних проблем зі здоров'ям артистка пішла зі сцени. Але зараз вона готується до прем'єри своєї нової композиції, про що повідомила в Інстаграм.

За словами Євгенії, останнім часом вона більше займалася медитативною музикою, а ця пісня випадково потрапила до неї в месенджері.

"Якось випадково в телеграм каналі, із загальної розсилки, ця пісня відкрилася на моєму телефоні. Я і зараз не розумію як. І змусила мене заплакати і відчути бажання її записати. Тому що в ній я відчула те, що є в моєму серці та те, хто така жінка в цьому світі насправді", - поділилася Власова.

Вона також опублікувала атмосферний ролик до нової композиції під назвою "Любов підкорює".

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от Evgeniya Vlasova (@eygeniavlasova)

Шанувальники Євгенії захопилися новиною, що їхня улюблена співачка презентує першу за багато років пісню. У коментарях вони дякують артистці та хвалять той уривок, який вже змогли прослухати у відео.

"Женічка, нарешті ти заспівала. Я дуже багато років чекала, що ти співатиме знову", "Як красиво! Ваш голос - це щось неймовірне", "Це подія, дуже приємна подія", - пишуть користувачі Мережі.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що перерву в кар'єрі доведеться зробити балерині Катерині Кухар, яка зазнала серйозної травми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ