Рагу з курячим м'ясом може стати чудовим варіантом легкої та смачної вечері. А якщо приготувати його в горщиках, то м'ясо вийде неймовірно ніжним, а овочі краще розкриють свій неповторний аромат. Пропонуємо рецепт цієї чудової страви з курки та овочів.
Рецепт рагу з куркою
Інгредієнти:
- Куряче філе – 400 грамів
- Картопля - 4 штуки
- Кабачок (невеликий) – 1 штука
- Помідор – 2 штуки
- Цибуля-порей – 1 штука
- Болгарський перець -2 штуки
- Часник – 2 зубчики
- Морква – 1 штука
- Рослинна олія – 2 столові ложки
- Сіль та спеції – на смак
- Бульйон - по 2-3 столові ложки на один горщик
Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:
Приготування:
- Для початку слід очистити моркву, нарізати тонкою соломкою або натерти на великій тертці та обсмажити на олії 2-3 хвилини.
- Болгарський перець потрібно очистити, видалити кісточки, нарізати соломкою чи кубиком та додати до сковороди.
- З кабачка необхідно зняти шкірку (цього можна не робити, якщо овоч молодий) і нарізати невеликим кубиком, після чого перекласти до перцю та моркви.
- Цибулю поріжте тонкими кільцями і змішайте з іншими інгредієнтами в сковороді.
- Обсмажуйте кілька хвилин, а потім додайте нарізані помідори.
- Часник потрібно подрібнити будь-яким зручним способом і додати в сковороду.
- Куряче філе наріжте кубиком і складіть у горщик.
- Далі покладіть порізану невеличкими шматочками картоплю.
- Зверху потрібно викласти обсмажені до напівготовності овочі.
- Додайте сіль, спеції та бульйон (його можна замінити простою питною водою).
- Накрийте кришками горщики і поставте в нагріту до 200 градусів духовку.
- Запікайте 30-40 хвилин.
Смачного!
Пропонуємо також рецепт смачних курячих відбивних, які легко приготувати.
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal