Today.ua

Рагу з куркою та овочами в горщиках: як приготувати ситну вечерю для всієї родини

Рагу з курячим м'ясом може стати чудовим варіантом легкої та смачної вечері. А якщо приготувати його в горщиках, то м'ясо вийде неймовірно ніжним, а овочі краще розкриють свій неповторний аромат. Пропонуємо рецепт цієї чудової страви з курки та овочів.

Рецепт рагу з куркою

Інгредієнти:

Приготування:

  1. Для початку слід очистити моркву, нарізати тонкою соломкою або натерти на великій тертці та обсмажити на олії 2-3 хвилини.
  2. Болгарський перець потрібно очистити, видалити кісточки, нарізати соломкою чи кубиком та додати до сковороди.
  3. З кабачка необхідно зняти шкірку (цього можна не робити, якщо овоч молодий) і нарізати невеликим кубиком, після чого перекласти до перцю та моркви.
  4. Цибулю поріжте тонкими кільцями і змішайте з іншими інгредієнтами в сковороді.
  5. Обсмажуйте кілька хвилин, а потім додайте нарізані помідори.
  6. Часник потрібно подрібнити будь-яким зручним способом і додати в сковороду.
  7. Куряче філе наріжте кубиком і складіть у горщик.
  8. Далі покладіть порізану невеличкими шматочками картоплю.
  9. Зверху потрібно викласти обсмажені до напівготовності овочі.
  10. Додайте сіль, спеції та бульйон (його можна замінити простою питною водою).
  11. Накрийте кришками горщики і поставте в нагріту до 200 градусів духовку.
  12. Запікайте 30-40 хвилин.

Смачного!

Пропонуємо також рецепт смачних курячих відбивних, які легко приготувати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ