Today.ua

Рецепт дерунів з м'ясною начинкою: виходять соковитими і з хрусткою скоринкою

Соковиті всередині та хрумкі зовні деруни з м'ясною начинкою можуть стати чудовим варіантом обіду або вечері. Це ситна та смачна страва, від якої не відмовляться навіть гурмани. Як їх приготувати?

Рецепт соковитих дерунів з фаршем

Інгредієнти:

Приготування:

  1. Цибулю потрібно очистити і дрібно нарізати.
  2. Часник також слід очистити та подрібнити ножем або спеціальним пресом.
  3. Покладіть фарш у глибоку миску.
  4. Додайте до нього цибулю та часник.
  5. Вбийте у фарш яйце, посоліть, поперчіть та додайте приправи для м'яса
  6. Ретельно перемішайте і на якийсь час відставте.
  7. Картоплю потрібно очистити та натерти на дрібній тертці.
  8. Відіжміть рідину з картоплі в окрему ємність.
  9. Крохмаль, що осів із рідини, додайте в картоплю.
  10. Посоліть та перемішайте картопляний фарш.
  11. Мокрими руками формуйте драники, загортаючи м'ясний фарш у картопляний.
  12. На сковороді нагрійте олію і обсмажуйте на ній драники до рум'яності - по чотири хвилини з кожного боку. Сковороду краще накрити кришкою, коли перевернете драники.
  13. Гарячі драники з м'ясною начинкою подавайте зі свіжою сметаною.

Смачного!

Пропонуємо також інший варіант смачних драників – з часником та сиром.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ