Today.ua

Рецепт оладок на кефірі, які виходять неймовірно пишними та м'якими

Оладки зі свіжою сметаною, улюбленим варенням або згущеним молоком - такому сніданку порадіють і дорослі, і діти. Пропонуємо рецепт цієї чудової страви, яка вийде неймовірно пишною і повітряною навіть у недосвідченого кулінара.

Рецепт оладок на кефірі

Інгредієнти:

Приготування:

  1. Важливо взяти кефір кімнатної температури. Його потрібно налити в глибоку миску та вбити в нього яйце.
  2. Інгредієнти потрібно з'єднати вінчиком чи міксером на низькій швидкості.
  3. Після цього додати звичайний і ванільний цукор і сіль, продовжуючи збивати.
  4. Поступово потрібно додати просіяне борошно і ретельно перемішати, щоб у тісті не було грудочок.
  5. Наприкінці слід насипати соду і ще раз добре перемішати.
  6. На розігріту сковороду налийте олію та викладайте по одній столовій ложці тіста.
  7. Обсмажуйте оладки з двох сторін до апетитного рум'яного кольору.
  8. Готові оладки варто подавати на стіл гарячими зі сметаною, джемом, варенням, медом або іншими ласощами.

Смачного!

До речі, відмінно підійде до цієї страви варення з кульбаб, яке не тільки дуже смачне, але й корисне. Раніше ми ділилися його рецептом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ