Взимку особливо популярним стає салат вінегрет. Це бюджетна, але дуже смачна та корисна закуска, яку готують практично у кожному українському домі. Але як зробити її ще соковитішою та апетитнішою?
Багато господинь додають секретний інгредієнт у вінегрет, щоб надати особливої соковитості салату. Пропонуємо рецепт цієї чудової страви і розповімо про те, що допоможе зробити її смачнішою.
Рецепт вінегрету
Інгредієнти:
- Картопля – 4 штуки
- Буряк – 1 штука
- Морква – 4 штуки
- Солоні огірки – 3 штуки
- Цибуля – 1 штука
- Рослинна олія – 2-3 столові ложки
- Квашена капуста – 100 грамів
- Відварена або маринована квасоля – 200 грамів
- Сіль та перець – на смак
- Молоко – 1 столова ложка
Молоко має бути обов'язково холодним, щоб не зіпсувати салат. І на одну миску салату не варто лити більше за столову ложку напою.
Популярні зараз
У Мережі показали інтер'єр концепту позашляховика Kraz Chumak
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Приготування:
- Для початку потрібно приготувати овочі. Картоплю, буряк та моркву можна запекти в духовці або відварити у воді.
- Після цього овочі потрібно очистити і нарізати невеликим кубиком.
- Цибулю потрібно очистити і нарізати кубиком або півкільцями.
- Солоні огірки також поріжте кубиком.
- У великій мисці змішайте подрібнені овочі, додайте квасолю та квашену капусту і заправте олією.
- Перемішайте і додайте сіль і перець.
- І ось після цього потрібно влити столову ложку холодного молока та перемішати салат.
Смачного!
Пропонуємо також рецепт крабового салату із секретним інгредієнтом.