Today.ua

Рецепт тіста для піци без дріжджів: вийде тонким і хрустким

Найбільш трудомістким процесом у приготуванні піци є підготовка основи. Найчастіше тісто робиться на дріжджах, що забирає чимало часу. Але є рецепт, який готується швидко, але основа для піци виходить хрусткою та тонкою.

Рецепт тіста для піци без дріжджів

Інгредієнти:

Приготування:

  1. У велику миску необхідно вбити яйця.
  2. Додайте цукор, сіль та олію.
  3. Ретельно перемішайте інгредієнти вінчиком до однорідної консистенції.
  4. Влийте у масу воду і ще раз перемішайте.
  5. Після цього частинами додавати в суміш просіяне борошно, замішуючи пружне тісто, яке не липне до рук.
  6. Потім тісто слід загорнути в харчову плівку і залишити на годину або більше у холодильнику. У принципі, цей етап можна пропустити і відразу приступати до готування.
  7. Щоб приготувати піцу на такому тісті, потрібно просто розкотити з нього два кола завтовшки близько половини сантиметра, перекласти їх на деко, змастити соусом і зверху викласти будь-яку начинку.
  8. Поставте деко з піцою в духовку, нагріту до 180 градусів, на 20 хвилин.
  9. Готову піцу можна гарячою порізати і подавати на стіл.

Смачного!

Пропонуємо також інший варіант тіста для піци, але на дріжджах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ