Котлети часто можна побачити на столі в українській родині. Кожна господиня має свій рецепт, але ніколи не буде зайвим спробувати щось нове. Шеф-кухарі розкрили секрет приготування соковитих котлет з начинкою, що тане в роті.
Котлети з начинкою, що тане в роті - рецепт
Інгредієнти:
для котлет:
- 500 г фаршу
- цибулина
- яйце
- 200 мл молока
- 2 ст. л. борошна
- 2 зубчики часнику
- 3 ст. л. панірувальних сухарів
- сіль
- 1 ч. л. імбиру
- 1 ч. л. мускатного горіха
для начинки:
- плавлений сирок
- 50 г вершкового масла
- пучок кропу
- копчена паприка
Спосіб приготування:
- Плавлений сирок розім'яти вилкою разом із вершковим маслом, дрібно нарізаним кропом та копченою паприкою.
- Дрібно нарізати цибулю.
- У іншій мисці змішати фарш із цибулею, додати яйце, панірувальні сухарі, імбир, мускатний горіх і сіль - перемішати.
- Додати у фарш молоко.
- Пропустити через прес часник і додати до фаршу - добре перемішати.
- З фаршу сформувати коржики і в кожну вкласти начинку та закріпити краї.
- Котлети обваляти в борошні і смажити на розпеченій з олією сковороді по 5-7 хвилин з кожного боку.
Готово.
Нагадаємо, ми пропонували приготувати салат "Олів'є" по-польськи. Шеф-кухарі розповіли, чим замінити ковбасу та майонез у популярній страві.