Today.ua

Розтануть у роті: рецепт соковитих котлет із секретним інгредієнтом

Котлети часто можна побачити на столі в українській родині. Кожна господиня має свій рецепт, але ніколи не буде зайвим спробувати щось нове. Шеф-кухарі розкрили секрет приготування соковитих котлет з начинкою, що тане в роті.

Котлети з начинкою, що тане в роті - рецепт

Інгредієнти:

для котлет:

для начинки:

Спосіб приготування:

  1. Плавлений сирок розім'яти вилкою разом із вершковим маслом, дрібно нарізаним кропом та копченою паприкою.
  2. Дрібно нарізати цибулю.
  3. У іншій мисці змішати фарш із цибулею, додати яйце, панірувальні сухарі, імбир, мускатний горіх і сіль - перемішати.
  4. Додати у фарш молоко.
  5. Пропустити через прес часник і додати до фаршу - добре перемішати.
  6. З фаршу сформувати коржики і в кожну вкласти начинку та закріпити краї.
  7. Котлети обваляти в борошні і смажити на розпеченій з олією сковороді по 5-7 хвилин з кожного боку.

Готово.

Нагадаємо, ми пропонували приготувати салат "Олів'є" по-польськи. Шеф-кухарі розповіли, чим замінити ковбасу та майонез у популярній страві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ